onsdag 17. oktober 2012

5 År !!!!

Tenk at i dag har vi en 5 åring i hus, hvor i alle dager har alle disse årene blidt av :) Meg og mannen gikk å vekket hu kl 7 i dag tidelig med et kakestykke (med 5 lys) bursdags sang og en pakke. Hu ble såå glad å bare smilte selv om hu var såå trøtt hehe..
Tenkte hu måtte jo få en pakke før barnehagen så hu fikk pakken fra tante monica,kristoffer og ungene der så får hu fra mormoren , morfaren og tante karoline når hu kommer hjem..
Før hu reiste i barnehagen pyntet hu sjokoladekaka hu skulle ha med å den glemte jeg å ta bilde av :( jaja.. 
 

 
 
Det som er veldig populært hos prinsessen vår er Filly fairy små ponier, hu begynner å få en del av di no og fikk enda fler av tante monica og gjengen. Når hu kommer hjem i dag får hu slotte til di og enda mer utstyr av mormoren og morfaren sin, er veeeeldig spent på hva hu sier da :D Kommer til å bli såå glad hu.. Ellers blir det ikke noe særlig feiring i dag siden pappaen jobber seint og det bare er meg og hu hjemme. Men skal no diske opp med pizza, varm kakao m/krem og kanskje litt snop så vi kan kose oss litt. Selve barnebursdagen skal vi ha på Lekeland en dag neste uke eller uka etter det, og familieselskapet slår vi sammen med oss 4 andre som har/hatt no i okt/nov.. Dumt å feire 5 bursdager på 2 mnd..
 

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar