
Bunn
150 gr. Mandler
15 gr. Splenda
4 eggehviter.
Mandlene males.
Eggehviter og splenda piskes stivt og blandes med de malte mandlene.
Stekes nederst i ovnen på 175 C.
Ostemasse:
1 pk. Philadephia orginal
1 pk. Tine kremost mandarin
1 pk. Kremfløte (med litt splenda)
1 boks Sæterrømme
5 plater gelatin
2 dl ublandet funlight appelsinsaft.
Pisk krem. Bland ostene med rømmen og bland i pisket krem.
Varm opp appelsinsaften og ha i bløtlagt gelatin, rør om og avkjøl. Pisk inn saftblandingen i oste-/kremmassen i en tynn stråle. Sett til avkjøling.
Gelèlokk
3 dl funlight wildberries blandes med 1 dl vann. (totalt 4 dl)
Varmes opp og ha i 5 plater gelatin som er bløtlagt på forhånd. Avkjøles og has over krem/ostemassen som har blitt stiv.
15 gr. Splenda
4 eggehviter.
Mandlene males.
Eggehviter og splenda piskes stivt og blandes med de malte mandlene.
Stekes nederst i ovnen på 175 C.
Ostemasse:
1 pk. Philadephia orginal
1 pk. Tine kremost mandarin
1 pk. Kremfløte (med litt splenda)
1 boks Sæterrømme
5 plater gelatin
2 dl ublandet funlight appelsinsaft.
Pisk krem. Bland ostene med rømmen og bland i pisket krem.
Varm opp appelsinsaften og ha i bløtlagt gelatin, rør om og avkjøl. Pisk inn saftblandingen i oste-/kremmassen i en tynn stråle. Sett til avkjøling.
Gelèlokk
3 dl funlight wildberries blandes med 1 dl vann. (totalt 4 dl)
Varmes opp og ha i 5 plater gelatin som er bløtlagt på forhånd. Avkjøles og has over krem/ostemassen som har blitt stiv.
Men en får oxo kjøpt gele i noen butikker uten sukker i stedefor gelatin og saft....=)
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar